Dji Mini 2

74.688,00 рсд

Na zalihama

SifraIR039831Kategorija
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Cena sa PDV-om

Cene na našem web sajtu su izražene sa obračunatim PDV-om!

Besplatna isporuka

Dostava na teritoriji Srbije je besplatna za sve proizvode!

OPIS PROIZVODA

Neka vaši trenuci polete. Mnogo je mesta koje posetite jednom u životu. Sa DJI Mini 2 ćete iskusiti jedinstvenu perspektivu i maksimalno iskoristiti svoja putovanja. Letite slobodno! Mini 2 je težak svega 249 g i može da stane na vaš dlan.
Uz maksimalno trajanje baterije od 31 minuta, DJI Mini 2 daje više nego dovoljno vremena za sastavljanje savršenog kadra.
Mini 2 može da se odupre vetrovima od 29 do 38 km/h i poleti na maksimalnoj nadmorskoj visini od 4.000 metara, tako da su vaši snimci stabilni čak i kada letite duž vetrovite obale ili visoko iznad alpske šume. Podržava do 10 km HD video prenosa i ima odlične mogućnosti zaštite od smetnji, pružajući vam mogućnost da letite dalje i vidite jasnije. Sa kamerom od 12MP na nebu pruža sadržaj koji će vas impresionirati. Uz video od 4K/30 kadrova u sekundi i gimbalom sa 3 ose, DJI Mini 2 obezbeđuje zapanjujući kvalitet slike bez obzira na način vašeg letenja.
Uz samo nekoliko dodira, DJI Mini 2 automatski snima i snima video zapise na profesionalnom nivou za deljenje direktno na društvenim mrežama. Bez obzira da li ste početnik ili iskusniji letač, aplikacija DJI Fly vam pomaže da postignete impresivne rezultate u kompletu sa zvučnim zapisima i filterima.
Izaberite panoramu širokog ugla, 180° ili sfere, a ostalo će uraditi DJI Mini 2, koji će gotovo trenutno stvoriti panoramsko remek delo. Aplikacija DJI Fly sadrži inteligentnu optimizaciju fotografija. Aplikacija automatski poboljšava kvalitet slike nakon preuzimanja fotografije, što rezultira živim bojama i detaljima koji se pojavljuju.
Zahvaljujući Smart Return to Home, automatskom poletanju i preciznom lebdenju, rad je pojednostavljeniji i sigurniji nego ikad. Mogućnosti su bezbrojne kada je nebo vaše igralište. Niste sigurni gde da letite? Otkrivanje gde poleteti više ne mora biti glavobolja. Planirajte svoj plan unapred pomoću aplikacije DJI Fly.

Frekvencija2.400-2.4835 GHz, 5.725-5.850 GHz
Maksimalno vreme letenja 31 minut
Maksimalna brzina letenja 16 m/s (S Mode)
Kapacitet baterije 5200 mAh
Maksimalna operativna visina 4000 m
Maksimalna rezolucija snimanja 4K: 3840×2160 @ 24/25/30fps
Maksimalna rezolucija fotografija 12 MP
Radna temperatura0° do 40°C
Poslovno ime proizvođačaDJI Europe B.V.
Poslovno ime uvoznikaPREDUZEĆE ZA UNUTRAŠNJU I SPOLJNU TRGOVINU IRIS-MEGA DOO, BEOGRAD
Zemlja proizvodnjeKina
NaslovMini 2

Nastala 2006 u Kineskoj silikonskoj dolini, danas broji preko 2000 zaposlenih u celom svetu i predstavlja lidera u proizvodnji letelica i dronova namenjenih snimanju, fotografisanju i zabavi. DJI prozvodi spektar dronova, letačkih kontrolera, dodataka za dronove i kamere za profesionalnu i amatersku upotrebu. DJI proizvodi se mogu naći u različitim upotrebama od agrikulture, preko spasilačkih službi, do izvidjanja i istraživanja u nauci i industriji.