Dji Phantom 4 Multispectral Bundle

649.449,60 рсд

Na zalihama

Sifra IR042613 Kategorija

Cena sa PDV-om

Cene na našem web sajtu su izražene sa obračunatim PDV-om!

Besplatna isporuka

Dostava na teritoriji Srbije je besplatna za sve proizvode!

OPIS PROIZVODA

Upoznajte Phantom 4 Multispectral, visoko preciznu bespilotnu letelicu sa besprekorno integrisanim multispektralnim sistemom za snimanje, izgrađenim za poljoprivredne misije, praćenje životne sredine i još mnogo toga. P4 Multispectral objedinjuje proces prikupljanja podataka koji nude uvid u zdravlje useva i upravljanje vegetacijom. DJI je stvorio ovu platformu sa istim moćnim standardima performansi po kojima je DJI poznat, uključujući maksimalno vreme leta od 27 minuta i opseg prenosa do 7 km sistemom OcuSync.
Pristupite informacijama koje je prikupila kamera od 1 RGB i multispektralni niz fotoaparata od pet kamera, koje pokrivaju plavi, zeleni, crveni opseg, te opseg crvene ivice i opseg blizu infracrvenom – sve u rezoluciji od 2 MP sa globalnim zatvaračem, na troosnom stabiliziranom gimbalu.
Integrisani spektralni senzor sunčeve svetlosti na vrhu drona snima solarno zračenje, što maksimalizuje tačnost i doslednost prikupljanja podataka u različito doba dana. U kombinaciji sa naknadno obrađenim podacima, ove informacije pomažu u dobijanju najtačnijih NDVI rezultata.
Jednostavno snimanje vazdušnih snimaka nije dovoljno za ag profesionalce koji žele da znaju više. Prebacite se sa preliminarne analize normativnog indeksa razlike u vegetaciji (NDVI) na RGB uživo da biste odmah uočili gde je to potrebna pažnja, tako da se ciljane odluke o lečenju mogu brzo doneti.
Dobijajte tačne podatke o pozicioniranju u realnom vremenu na slikama snimljenim pomoću svih šest kamera u uz pomoć DJI-jevog TimeSync sistema, koji pruža tačna merenja na nivou centimetra. TimeSync sistem kontinuirano usklađuje kontroler leta, RGB i NB kamere i RTK modul, popravljajući podatke o pozicioniranju u središte CMOS-a i osiguravajući da svaka fotografija koristi najtačnije metapodatke. Sve kamere prolaze rigorozni postupak kalibracije, pri čemu se mere radijalna i tangencijalna izobličenja sočiva. Sakupljeni parametri distorzije se spremaju u metapodatke svake slike, omogućavajući softveru za naknadnu obradu da se jedinstveno prilagodi svakom korisniku.

U paketu još dobijate postolje za sletanje za dronove (prečnik 110 cm) i dve originalne rezervne baterije, kapaciteta 5870 mAh.

Maksimalno vreme letenja 27 minuta
Kapacitet baterije 5870 mAh
Maksimalna operativna visina 6000 m
Otvor blende f/2.2
Težina 1487 g