Mavic 2 Pro

174.920,40 рсд

Nema na zalihama

SifraIR031192KategorijaOznaka
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Cena sa PDV-om

Cene na našem web sajtu su izražene sa obračunatim PDV-om!

Besplatna isporuka

Dostava na teritoriji Srbije je besplatna za sve proizvode!

OPIS PROIZVODA

Nakon 2 godine neumornog istraživanja u saradnji sa Hasselblad kamerama koje su poznate po svom ergonomskom dizajnu i beskompromisnom kvalitetu slike Mavic 2 PRO dolazi na tržiSte opremljen Hasselblad L1D-20c kamerom. Koristeći Hasselbladovu jedinsvenu tehnologiju Natural Color Solution (HNCS) pomaže korisnicima da snimaju sjajne 20-megapikselne snimke iz vazduha sa zapanjujućim detaljima o boji.

OcuSync 2.0 obezbeđuje signal od 1080p video prenosa do neverovatnih 8km udaljenosti. Takođe možete odmah pripremiti i okačiti FHD video na druStvene mreže. Slike snimljene tokom leta se mogu automatski sačuvati na vaSem mobilnom uređaju bez potrebe da ih preuzmete nakon leta iz samog drona. U teoriji sam OcuSync 2.0 omogućuje neverovatnih 40Mb/si latenciju do 120ms.

Sa novim dizajnom Mavic 2 ima veći pogon manju potroSnju energije i znatno je tiSi u odnosu na prethodnika. Ova suptilna ali snažna poboljSanja zajedno sa FlightAutonomy sistemom nude lakSi i tiSi let za veću diskreciju i sigurnost. Sa novim redizajniranim izgledom doSla je i bolja aerodinamičnost kao i bolje performanse za maksimalnu brzinu od 72kmh. Duže vreme letenja (do 31 minuta) omogućava vam viSe vremena za kvalitetnu zabavu i joS lepSe video zapise i fotografije.

FlightAutonomy Sistem je nadograđen sa omnidirekcionim senzorom za izbegavanje prepreka (Omnidirectional Obstacle Sensing) gde se senzori po prvi put na DJI dronovima nalaze na svim stranama letelice i tako obezbeđuje veću sigurnost tokom leta. Uz APAS sam dron može planirati odgovarajući put leta kako bi automatski izbegao prepreke.