Mavic 2 Pro

145.767,00 рсд

Nema na zalihama

Sifra IR031192 Kategorija Oznaka
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Cene na našem web sajtu su izražene bez PDV-a!
Prilikom kupovine PDV će se automatski obračunati. Dostava na teritoriji Srbije je besplatna za sve proizvode! Kontaktirajte nas za više informacija!

freedelivery

OPIS PROIZVODA

Nakon 2 godine neumornog istraživanja u saradnji sa Hasselblad kamerama koje su poznate po svom ergonomskom dizajnu i beskompromisnom kvalitetu slike Mavic 2 PRO dolazi na tržiSte opremljen Hasselblad L1D-20c kamerom. Koristeći Hasselbladovu jedinsvenu tehnologiju Natural Color Solution (HNCS) pomaže korisnicima da snimaju sjajne 20-megapikselne snimke iz vazduha sa zapanjujućim detaljima o boji.

OcuSync 2.0 obezbeđuje signal od 1080p video prenosa do neverovatnih 8km udaljenosti. Takođe možete odmah pripremiti i okačiti FHD video na druStvene mreže. Slike snimljene tokom leta se mogu automatski sačuvati na vaSem mobilnom uređaju bez potrebe da ih preuzmete nakon leta iz samog drona. U teoriji sam OcuSync 2.0 omogućuje neverovatnih 40Mb/si latenciju do 120ms.

Sa novim dizajnom Mavic 2 ima veći pogon manju potroSnju energije i znatno je tiSi u odnosu na prethodnika. Ova suptilna ali snažna poboljSanja zajedno sa FlightAutonomy sistemom nude lakSi i tiSi let za veću diskreciju i sigurnost. Sa novim redizajniranim izgledom doSla je i bolja aerodinamičnost kao i bolje performanse za maksimalnu brzinu od 72kmh. Duže vreme letenja (do 31 minuta) omogućava vam viSe vremena za kvalitetnu zabavu i joS lepSe video zapise i fotografije.

FlightAutonomy Sistem je nadograđen sa omnidirekcionim senzorom za izbegavanje prepreka (Omnidirectional Obstacle Sensing) gde se senzori po prvi put na DJI dronovima nalaze na svim stranama letelice i tako obezbeđuje veću sigurnost tokom leta. Uz APAS sam dron može planirati odgovarajući put leta kako bi automatski izbegao prepreke.