PlayStation PS4 1TB + DS4 + Crash Team Racing

57.396,00 рсд

Nema na zalihama

SifraIR034308KategorijaOznaka
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Cene na našem web sajtu su izražene sa obračunatim PDV-om!
Prilikom kupovine PDV će se automatski obračunati. Dostava na teritoriji Srbije je besplatna za sve proizvode! Kontaktirajte nas za više informacija!

freedelivery

OPIS PROIZVODA

Uz konzolu dolazi igra PS4 Crash Team Racing i dodatni kontroler.
PlayStation 4 je za igrače koji žele da krenu na neverovatna putovanja kroz sveobuhvatne nove svetove i budu deo duboko povezane gejming zajednice. Sa izvanrednom postavkom igara koje su već dostupne i mnogima koje su upravo u razvoju PS4 je najbolje mesto za igranje najpopularnijih hit igara kao i inovativnih alternativnih naslova. Uživajte u dinamičnom povezanom gejmingu moćnoj grafici i brzini inteligentnoj personalizaciji duboko integrisanim druStvenim mogućnostima sa dodatkom inovativnih funkcija na dodatnom ekranu. Kombinujući nenadmaSene sadržaje sveobuhvatna igračka iskustva sve vaSe omiljene aplikacije za digitalnu zabavu i one koje su PlayStation ekskluzvne PS4 sistem se fokusira na igrača.
DualShock&reg4 kontroler donosi nove inovacije kako bi pružio potpunija iskustva uključujući visoko osetljivi 6-dimenzionalni senzor kao i Touch-pad na gornjoj strani kontrolera koji pruža potpuno nove načine za igranje i interakciju sa igrama. Novo Share dugme omogućava strimovanje videa i deljenje sadržaja jednim klikom.
PlayStation&reg4 ne postavlja ograničenja na igre koje dolaze na diskovima tako da ih mozete jednostavno dati prijateljima da ih probaju koliko god žele – bez ogrančenja.