PlayStation PS4 500GB + Red Dead Redemption 2

52.077,60 рсд

Nema na zalihama

SifraIR033040KategorijaOznaka
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Cene na našem web sajtu su izražene sa obračunatim PDV-om!
Prilikom kupovine PDV će se automatski obračunati. Dostava na teritoriji Srbije je besplatna za sve proizvode! Kontaktirajte nas za više informacija!

freedelivery

OPIS PROIZVODA

PlayStation 4 je za igrače koji žele da krenu na neverovatna putovanja kroz sveobuhvatne nove svetove i budu deo duboko povezane gejming zajednice. Sa izvanrednom postavkom igara koje su već dostupne i mnogima koje su upravo u razvoju PS4 je najbolje mesto za igranje najpopularnijih hit igara kao i inovativnih alternativnih naslova. Uživajte u dinamičnom povezanom gejmingu moćnoj grafici i brzini inteligentnoj personalizaciji duboko integrisanim druStvenim mogućnostima sa dodatkom inovativnih funkcija na dodatnom ekranu. Kombinujući nenadmaSene sadržaje sveobuhvatna igračka iskustva sve vaSe omiljene aplikacije za digitalnu zabavu i one koje su PlayStation ekskluzvne PS4 sistem se fokusira na igrača.
DualShock&reg4 kontroler donosi nove inovacije kako bi pružio potpunija iskustva uključujući visoko osetljivi 6-dimenzionalni senzor kao i Touch-pad na gornjoj strani kontrolera koji pruža potpuno nove načine za igranje i interakciju sa igrama. Novo Share dugme omogućava strimovanje videa i deljenje sadržaja jednim klikom.
Uz konzolu dolazi igra Red Dead Redemption 2.