Razer Bundle Cynosa Chroma - Abyssus Essential - Goliathus Chroma

15.237,60 рсд

Nema na zalihama

SifraIR031747KategorijaOznaka
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Cene na našem web sajtu su izražene sa obračunatim PDV-om!
Prilikom kupovine PDV će se automatski obračunati. Dostava na teritoriji Srbije je besplatna za sve proizvode! Kontaktirajte nas za više informacija!

freedelivery

OPIS PROIZVODA

Razer Cynosa Chroma US gaming tastatura se može pohvaliti sveobuhvatnim igračkim performansama sa pojedinačnim tasterima sa pozadinskim osvetljenjem tako da imate viSe prostora za prilagođavanje. Mekani tasteri za igru pružaju udobnost uz bolju podrSku u kućiStu u poređenju sa gumenim tastaturama tako da je svaki pritisak solidan. Sa svakim potezom doživite puno iskustvo i odziv tako da možete biti sigurni da ćete udariti sa smrtonosnom preciznoSću bez obzira na to kakvu igru igrate.
Abyssus Essential Ambidextrous gejmerski miS je ergonomoski dizajniran i namenjen je igranju turnira ili jednostavno viSečasovnom igranju igara. MiS je lagan i posebno napravljen za brze pokrete. Sa Razer Hyperesponse tasterima i naprednim Cloud-based podeSavanjima podignućete vaSu igru na viSi nivo. MiS ima podesivo pozadinsko osvetljenje sa donje strane miSa.
Goliathus Chroma je ajprodavanija Razer podloga sa pozadinskim osvetljenjem koje možete prilagoditi prema vaSim zahtevima.