Star Wars - Tie Fighter Deluxe Box

7.672,80 рсд

Na zalihama

SifraIR032767KategorijaOznaka
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Cene na našem web sajtu su izražene sa obračunatim PDV-om!
Prilikom kupovine PDV će se automatski obračunati. Dostava na teritoriji Srbije je besplatna za sve proizvode! Kontaktirajte nas za više informacija!

freedelivery

OPIS PROIZVODA

Pridružite se sili tame i pilotirajte Dart Vejderovim starfajterom. Pridružite se borbi protiv svojih prijatelja i izvodite akrobacije kao sam Lord Vejder i zaustavite napredovanje pobunjenika.
Star Wars – Tie Fighter dron karakteriSe nova tehnologija obrnutog pogona koja dostiže brzinu i do 35MPH. Nudi mogućnost borbe uživo sa drugim Star Wars dronovima. Ima tri brzine prilagođene iskustvu pilota kao i T-Mode opciju za početnike i pomoć pri letenju. Dron je izuzetno precizan ručno obojen i registrovan. U pakovanju dolazi dron kontroler (zahteva 4 AA baterije koje ne dolaze u pakovanju) baterija (2 Li-Poly baterije-vreme punjenja 30 do 40 minuta) punjač strujni adapter oprema za montiranje propelera i zaStita za propelere. Uz dron dolaze 2 Li-Poly baterije (vreme punjenja 30 do 40 minuta). Deluxe kutija je vrhunskog kvaliteta sa led osvetljenjem i muzikom koju reprodukuje nakon otvaranja kutije.