iROBOT Usisivač Roomba 980 Robot iAdapt sistem Posuda za prašinu

78.378,00 рсд

Nema na zalihama

SifraRO134138KategorijaOznake,
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Cene na našem web sajtu su izražene sa obračunatim PDV-om!
Prilikom kupovine PDV će se automatski obračunati. Dostava na teritoriji Srbije je besplatna za sve proizvode! Kontaktirajte nas za više informacija!

freedelivery

OPIS PROIZVODA

TipRobot
Skladištenje prašinePosuda za prašinu
Specijalna funkcijaiAdapt sistem
BojaCrna
Nivo buke&lt 60 dB
Funkcije i karakteristikeČišćenje svih vrsta tvrdih podova i tepiha Čisti do 185 m2 Kod većih površina se za vreme čišćenja prema potrebi vraća na punjenje i zatim nastavlja sa nezavršenim poslom Najpametniji navigacioni sistem za čišćenje – iAdapt 2.0 Aplikacija iRobot Home za vaš pametni telefon/tablet Trostepeni sistem za čišćenje AeroForce Sistem za čišćenje duž zidova (prepreka) i uglova Wall Follow Prilagodljiva glava za čišćenje sa gumenom AeroForce četkom Visokokapacitetna posuda za skupljanje prašine AeroForce 3 sa funkcijom Carpet Boost Filtracija HEPA filterom Indikator napunjenosti posude za prašinu ANTITANGLE sistem sprečavanja mršenja u kablove i rese od tepiha Akustični i optički senzori za detekciju prašine Karakteristike Virtuelnog zida (Virtual Wall) Lighthouse – omogućava čišćenje više prostorija u isto vreme Profilisani branik osetljiv na dodir Senzori protiv pada niz stepenice Nova litijum-jonska baterija Bazna stanica sa integrisanim adapterom Lako održavanje Prestižni ARM procesor 42 različita senzora Automatsko punjenje baterije na baznoj stanici Vreme punjenja 3 sata Potrošnja energije u toku punjenja maksimalno 33 W Potrošnja u stand-by modu maksimalno 2 W
Usisna snagaAeroForce™ sistem čišćenja ima novu tzv. CarpetBoost funkciju koja omogućuje da se usisna snaga motora poveća 10 puta tokom usisavanja tepiha.
Masa3.85 kg
Dimenzije350 x 92 mm