O nama

Mi smo kompanija koja se bavi prodajom IT opreme kao i pružanjem svih potrebnih IT usluga. Svojim iskustvom u kombinaciji sa praćenjem kretanja trendova na IT tržištu kao rezultat daje kompleksna rešenja i time gradi odnos poverenja prema svakom korisniku.
Verujemo da jedino kroz deljenje znanja i iskustva možemo da postignemo zajednički cilj i zbog toga poslovanje zasnivamo na poverenju i pouzdanosti. Osluškujemo potrebe klijenata i tržišta i svakodnevno pronalazimo optimalna rešenja za Vaše poslovanje. Prodaja nije suština onoga što radimo, već stvaranje kompletnih rešenja koja u potpunosti zadovoljavaju potrebe naših klijenata. Zadatak nam je da olakšamo i poboljšamo Vaše poslovanje inovacijama i povećamo Vašu produktivnost.
Kvalitetna saradnja sa našim klijentima zasniva se na principima uzajamnog poverenja i poštovanja želja klijenata. Sve to postižemo pružanjem kompletne i kvalitetne ponude proizvoda i usluga našim klijentima. U NSTS Company zalažemo se za krojenje rešenja po vašim potrebama, a ne po potrebama “idealnog” klijenta. Naši IT eksperti imaju iskustvo pomažući kompanijama kao što je vaša, bilo da tražite software-sko ili hardware-sko rešenje. Težimo da zadržimo posebnost po kvalitetu, a jedinstvenost po brzoj i efikasnoj usluzi što predstavlja sinonim uspešne i odgovorne kompanije. Vizija nam je da vam prenesemo naš profesionalni odnos prema poslu i pozitivnu energiju kako bi pomogli da vaša kompanija i vi lično postignete svoj maksimum u poslu kojim se bavite.

IDENTIFIKACIONI PODACI KOMPANIJE


NSTS Company doo Novi Sad
Livade 13, 21208 Sremska Kamenica
PIB: 111191190
Matični broj: 21439061
Dinarski račun Komercijalna banka: 205-0000000263476-16
Devizni račun Komercijalna banka: 205-0070100506023-58