Politika privatnosti

Molimo Vas da pažljivo pročitate Politiku privatnosti

NSTS Company doo Novi Sad, Livade 13, Novi Sad – Sremska Kamenica 21208, MB: 21439061 PIB: 111191190, u obavljanju svoje delatnosti, prikuplja i obrađuje podatke o ličnosti poštujući sve relevantne propise. Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa i adresa isporuke, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu. Vaši podaci se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla, pa se ovim obavezujemo da prikupljene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe, niti ćemo iste učiniti dostupnim bilo kojem trećem licu. Svi zaposleni su svesni značaja čuvanja tajnosti podataka i odgovorni su za poštovanje ove Politike privatnosti. Prilikom kupovine proizvoda nećemo tražiti broj Vašeg računa, jer se prodaja na našem web sajtu obavlja putem direktne bankovne uplate koja će Vam biti dostavljena od strane naših prodajnih agenata. Na našem web sajtu registracija i pravljenje korisničkog naloga nije moguća pa stoga Vaše porudžbenice možete pratiti putem email adrese koju ostavite prilikom kupovine.

Kao korisnik/kupac možete u svakom trenutku pisanim putem tražiti da NSTS Company doo Novi Sad prestane da koristi Vaše lične podatke i podatke o kupovini za navedene namene. Zahtev za prestankom korišćenja Vaših ličnih podataka i brisanje iz baze podataka, dostavljate na adresu NSTS Company doo Novi Sad, Livade 13, Sremska Kamenica 21208 ili na email info[at]nstscompany[tačka]com. Ukoliko primimo zahtev od Vas da Vaše lične podatke obrišemo iz naše baze iste ćemo ukloniti najkasnije u roku od 30 dana od dana kada smo zaprimili Vaš zahtev.

Kolačići (cookies)

Kolačić je mala količina podataka koji se šalju u Vaš pretraživač sa web servera na kojem se hostuje naš web sajt i skladište se lokalno na Vašem uređaju. Kolačići se koriste u svrhe potrebe boljeg prikaza i kvaliteta našeg web sajta. Kolačiće nećemo koristiti radi prikupljanja ličnih i prepoznatljivih informacija o Vama. Takođe, ne povezujemo informacije koje skladištimo u kolačićima sa informacijama koje dostavite dok ste na sajtu (npr. ukoliko izvršite online kupovinu). Korišćenjem našeg sajta i prihvatanjem Propisa o kolačićima i privatnosti, izražavate saglasnost o upotrebi kolačića i drugih sličnih sistema praćenja kao što je opisano u Propisu o kolačićima i privatnosti. Uvek možete promeniti postavke na pretraživaču gde imate opciju „isključi kolačiće“. Važno je napomenuti da ukoliko odbijete kolačiće, ovaj sajt možda neće raditi ispravno nakon što ga otvorite. Takođe, nećete moći da u potpunosti iskoristite sve mogućnosti i usluge koje su dostupne na našem sajtu.

Ukoliko imate pitanja ili nejasnoća budite slobodni da nam se obratite putem email-a na info[at]nstscompany[tačka]com