Politika kolačića

Molimo Vas da pažljivo pročitate Politiku Kolačića

NSTS Company doo Poslon
Save Jeremića BB
Ražanj – Poslon 37215
Matični Broj: 21439061
PIB: 111191190

Šta su kolačići (cookies)?
Kolačići su mali tekstualni fajlovi koje se čuvaju na vašem uređaju kada posetite našu web stranicu. Kolačići se koriste u svrhe potrebe boljeg prikaza i kvaliteta našeg web sajta. Neki kolačići dolaze direktno s naše web stranice, a drugi dolaze od trećih strana koje postavljaju kolačiće na našu web stranicu. Pojedini kolačići brišu se s vašeg uređaja kada zatvorite web-pretraživač, ali trajni kolačići ostaće sačuvani na vašem uređaju dok ih ne izbrišete ili dok ne dostignu definisan datum isteka. Korišćenjem našeg sajta i prihvatanjem politike o kolačićima, izražavate saglasnost o upotrebi kolačića i drugih sličnih sistema praćenja. Uvek možete promeniti podešavanja na pretraživaču gde imate opciju „isključi kolačiće“.
Važno je napomenuti da ukoliko odbijete kolačiće, ovaj sajt možda neće raditi ispravno nakon što ga otvorite. Takođe, nećete moći da u potpunosti iskoristite sve mogućnosti i usluge koje su dostupne na našem sajtu.

Promene politike kolačića
S vremena na vreme možemo ažurirati ovu politiku kolačić kako bismo se uskladili s poboljšanjima tehnologija ili ako smo prema zakonu obvezni da to uradimo. Redovno proveravajte ovu politiku o kolačićima kako biste bili sigurni da ste svesni kako se kolačići čuvaju na vašim uređajima kada posetite našu web stranicu.