Bitdefender Antivirus

Bitdefender predstavlja vodeću kompaniju u oblasti sajber bezbednosti, poznatu po svom istoimenom antivirus softveru, koji je višestruko nagrađivan i priznat širom sveta. Njihov asortiman proizvoda obuhvata visoko sofisticiran softver za internet bezbednost, napredna rešenja za zaštitu krajnjih korisnika, servera, kao i mobilnih uređaja.
Poznati kao jedan od najinovativnijih proizvođača IT softvera današnjice, Bitdefender se ističe svojom tehnološkom prednošću i posvećenošću zaštiti podataka. Sa više od 500 miliona zadovoljnih korisnika širom sveta, kompanija je postavila nove standarde u industriji sajber bezbednosti, nudeći pouzdana i efikasna rešenja za zaštitu od širokog spektra digitalnih pretnji.

Bitdefender Home

Bitdefender Antivirus zaštita za Vas i Vaše najbliže

Bitdefender Business

Bitdefender Antivirus zaštita za velika, srednja i mala preduzeća

Mobile Security

Bitdefender Antivirus zaštita za pametne telefone i Tablet Android uređaje

Bitdefender Business

Za korisćenje Bitdefender business rešenja Bitdefender je obezbedio konzolu GravityZone koja može da se instalira lokalno (on-premise) ili može da bude hostovano od strane Bitdefender-a (cloud) za centralno upravljanje vašim zaštićenim uređajima. NSTS Company je zvanični Bitdefender partner za Srbiju i u nastavku možete pronaći sve Bitdefender Gravity Zone pakete koje možete aktivirati kod nas.

Ukoliko Vam je potrebna pomoć prilikom odabira paketa budite slobodni da nas kontktirate. Takođe možemo vam aktivirati trial/demo verziju kako biste mogli da isprobate kako Bitdefender funkcioniše u vašem okruženju.

 
Small Business Security

Small Business Security

Bitdefender sigurnost za mikro preduzeća. Omogućava korisnicima da se odupru phishingu, ransomwareu i sofisticiranim napadima.

BS

GravityZone Business Security

GravityZone Business Security je efikasan paket sajber bezbednosti, dizajniran za sve male i srednje kompanije koje traže savršen balans između jednostavnosti upotrebe, performansi i troškova.

Premium

GravityZone Business Security Premium

GravityZone Business Security Premium (ranije poznat kao GravityZone Elite) štiti vašu organizaciju od sofisticiranih sajber napada poput naprednih upornih pretnji (APT) i ransomwarea sa višestrukim slojevima sigurnosnih tehnologija zasnovanih na mašinskom učenju.

Enterprise

GravityZone Business Security Enterprise

GravityZone Business Security Enterprise (ranije poznat kao GravityZone Ultra) kombinuje najefikasniju platformu za zaštitu krajnjih tačaka sa sposobnostima EDR kako bi vam pomogao da branite infrastrukturu krajnjih tačaka tokom ciklusa pretnje, sa visokom efikasnošću.

Bitdefender Home

BitdefenderHome

Za korisćenje Bitdefender Home rešenja Bitdefender je obezbedio cloud konzolu Bitdefender Central za centralno upravljanje vašim zaštićenim uređajima. NSTS Company je zvanični Bitdefender partner za Srbiju i u nastavku možete pronaći sve Bitdefender Home pakete koje možete aktivirati kod nas.

Ukoliko Vam je potrebna pomoć prilikom odabira paketa budite slobodni da nas kontktirate.

 

Bitdefender Mobile Security

Najbolja Android protekcija za pametne telefone i tablete koja nudi sledeće opcije:

  • Siguran VPN
  • Anti-Theft (locirajte ukradeni uređaj, vratite ga na fabričko ili zaključajte. Uhvatite sliku počinioca prilikom unošenja pogrešnog pin-a)
  • App Locker
  • Device Scan
  • Web Protection
  • Email breach scanner
  • Reports
  • Bitdefender Central (upravljanje uređajem kroz konzolu)
 
Mobile-Security