F-Secure Antivirus

F-Secure je Finska kompanija za sajber bezbednost i privatnost sa preko 30 kancelarija širom sveta i preko 1700 zaposlenih, osnovana 1988 godine u Helsinkiju. F-Secure broji preko 100.000 korporativnih klijenata u poslovanju sa korporativnim proizvodima, više od 300 preduzeća opslužuje konsultacije i ima desetine miliona potrošača zaštićenih F-Secure rešenjima. Ukoliko se odlučite za F-Secure antivirus rešenje ili imate pitanja, kontaktirajte nas putem kontakt stranice.

F-Secure_horizontal_Registered_RGB_blue

F-Secure podržava sledeće operativne sisteme

Windows OS

Mac / iOS

Linux OS

Android

F-secureElements

Za korišćenje F-Secure business rešenja F-Secure je obezbedio konzolu F-Secure Elements. F-Secure Elements je centralna platforma zasnovana na cloud-u koja pruža sve i pomoću koje možete upravljati ranjivostima i zaštićenim uređajima u vašem okruženju.

Objedinjeno bezbednosno rešenje

Malware

Ransomware

Advanced Persistent Threats

Zero Day Exploit

Phishing Attempt

Business Email Compromise (BEC

Brand and Domain Infringmen

ELEMENTS SOLUTIONS

F-Secure Elements rešenja čuvaju vaše poslovanje od modernih cyber pretnji. Koristite pojedinačna rešenja za specifične potrebe ili ostvarite potpunu zaštitu kombinacijom.

ENDPOINT PROTECTION

F-Secure Elements Endpoint Protection

Velika većina prodora počinje sa krajnjim tačkama, tako da je njihova zaštita ključna. Sa prelaskom na rad na daljinu, ovo je izazovnije nego ikad. Uz stvari kao što su napredna zaštita od zlonamernog softvera i upravljanje zakrpama, F-Secure Elements Endpoint Protection čuva vaše krajnje tačke zaštićene, gde god se nalazile.

ENDPOINT DETECTION & RESPONSE

F-Secure Elements Endpoint Detection & Response

Da biste otkrili i odgovorili na sve sofisticiranije i ciljane napade, morate videti šta se događa u vašem IT okruženju. F-Secure Elements Endpoint Detection and Response daje vam potrebnu vidljivost, upozorava vas kada nešto nije u redu i usmerava vas na problem.

VULNERABILITY MANAGEMENT

F-Secure Elements Vulnerability Management

Ako postoji put, napadači će ga pronaći. F-Secure Elements upravljanje ranjivostima skenira vašu vlastitu mrežu i duboki web kako bi nanjušio ranjivosti i odmah vas upozorio na njih. Temeljen na oblaku i vrlo automatizovan, oslobađa vreme da se usredserdite na osnovne poslovne zadatke.

COLABORATION PROTECTION

F-Secure Elements for Microsoft 365

Gotovo sav zlonamerni softver isporučuje se putem e-pošte. Ljudi će uvek kliknuti na pogrešne stvari, ali s F-Secure Elements za Microsoft 365 vaša je organizacija zaštićena čak i od najnaprednijih pretnji e-pošte.