Kaspersky Antivirus

Kaspersky je međunarodna kompanija osnovana 1997. godine na osnovu kolekcije antivirusnih modula koje je napravio Evgenije Kasperski, stručnjak za IT bezbednost i generalni direktor od 2007. godine.
Sada je najveća privatna kompanija za IT bezbednost na svetu koja je posvećena borbi protiv IT kriminala uz održavanje najviših standarda profesionalnog integriteta i transparentnosti. Omogućava vam da tehnologije u životu i poslu koristite bezbedno i samouvereno.

Kaspersky

Kaspersky štiti više od 400 miliona sistema i 240.000 kompanija

Kaspersky podržava sledeće operativne sisteme

Windows OS

Mac / iOS

Linux OS

Android

Kaspersky Small Office Security

Sve potrebne alatke u jednom paketu uključene usluge premijum virtuelne privatne mreže, menadžera lozinki i bezbednog novca. Nagrađivana bezbednost sa načelom „podesi i zaboravi", lako se koristi i uvek je spremna za najnovije pretnje.

Kaspersky Endpoint Security Cloud

Izaberite jedno rešenje za sve vaše potrebe u pogledu IT bezbednosti. Budite bilo gde i zaštitite sve korišćenjem konzole u oblaku. Preuzmite kontrolu nad oblakom uz opciju otkrića iz oblaka i zaštitu za Microsoft Office 365

Kaspersky Endpoint Security for Business

Štiti svaku krajnju tačku bez prevelikih troškova. Pojednostavljeno centralizovano upravljanje bezbednošću pomoću oblaka ili veb-konzole. Smanjite broj incidenata pomoću automatizovane obrade.